Συγγραφή Κειμένων με Βελτιστοποίηση SEO
Συγγραφή Μοναδικού περιεχομένου για ιστοσελίδες και άρθρα
Τι είναι το Content Marketing?
To content marketing είναι μια τεχνική μάρκετινγκ που σχετίζεται με την δημιουργία μοναδικού κειμένου-περιεχομένου απο επαγγελματίες γλωσσολόγους, αρθρογράφους συγγραφείς με σκοπό την σωστή κατάταξη της εκάστοτε ιστοσελίδας σύμφωνα με τον αλγόριθμο της Google που έχει εφαρμογή στο SEO (Searching Engine Optimization) με άμεση αύξηση της επισκεψιμότητας και συνεπώς της κερδοφορίας. Η χαμηλή τιμή και η υψηλή ποιότητα των κειμένων παίζει πολύ καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Μοναδικό και Δημιουργικό περιεχόμενο
Το Content marketing είναι η τέχνη της προσέλκυσης και της εμπλοκής των πελατών μέσα από την παραγωγή υλικού αφήγησης που θα είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο σε αυτούς. Αυτή η μορφή του μάρκετινγκ προσελκύει πελάτες με φυσικό τρόπο, αντί να προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή τους, όπως κάνει η παραδοσιακή διαφήμιση.

Σύμφωνα με την πεποίθηση ότι κάθε επιχείρηση έχει μια μεγάλη ιστορία να πει, δημιουργούμε ένα περιεχόμενο που εφιστά την προσοχή των πελατών τους για τις μάρκες και τις βασικές αξίες τους με όμορφα παραγόμενο, χρήσιμο και ελκυστικό περιεχόμενο.Content Marketing: "Ο Βασιλιάς του Marketing"
Θέλετε να μεταφράσετε τα ήδη υπάρχοντα κείμενα σας σε άλλες γλώσσες; Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας σε άλλες χώρες; Μπορείτε να εμπιστευτείτε εμάς όλα τα κείμενα του blog ή της ιστοσελίδα σας για να διατηρήσετε το site σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της Google διοτι όπως και να το κάνουμε το Content Marketing είναι πλέον "Ο Βασιλίας του Marketing".
kειμενογραφια
Συγγραφή Κειμένων σε πολλές γλώσσες
Οι υπηρεσίες περιεχομένου μας ξεκινούν με τον έλεγχο και την έρευνα των ανταγωνιστών, στη συνέχεια προχωράμε στην παραγωγή περιεχομένου, από την καταγραφή σε διάφορες μορφές, εικονογράφηση, βίντεο και διαδραστικές εμπειρίες.

Προσφέρουμε και τις δύο από τις παραπάνω υπηρεσίες μεμονωμένα, αλλά τα βέλτιστα αποτελέσματα θα πρέπει να προκύψουν όταν και οι δύο τεχνικές χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα. Το κόστος της υπηρεσίας συγγραφής ή μετάφρασης το κειμένων είναι σχετικό καθώς θα πρέπει να θεωρείτε επένδυση για κάποιον πελάτη η συγκεκριμένη δαπάνη.

Δημιουργια μοναδικών κειμένων
Συμπληρώστε την φόρμα και λάβετε το κόστος για συγγραφή κειμένων σε λίγα λεπτά!
All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.
Made on
Tilda