Κειμενογράφηση SEO, στο χαμηλότερο κόστος
Κείμενα για την ιστοσελίδα και το blog σας απο τους καλύτερους αθρογράφους
Κείμενα για ιστοσελίδες
Μια ιστοσελίδα αποτελέι την βιτρίνα ενός καταστήματος ή ενός γραφείου ή μια εταιρείας οπότε θα πρέπει να περιέχει σωστό και ποιοτικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με τις αλλαγές στον αλγόριθμο της Google παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι ακριβώς υπάρχει μέσα στις σελίδες και τα άρθρα καθώς επίσης και πόσο μοναδικό είναι το συγκεκριμένο κείμενο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος ειδικός γλώσσολόγος - συγγραφέας δημιουργός να συντάξει ένα σωστό δομημένο κείμενο το οποίο να καθηλώνει και να μαγνητίζει τον επισκέπτη. Πόσο καλό κάνει το Content Marketing στην ιστοσελίδα σας;Συγγραφή κειμένων SEO Friendly
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο από συγγραφείς-δημιουργούς οι οποίοι ανάλογα με το αντικείμενο και την ορολογία είναι διαθέσιμοι να αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων σας με τρόπο ελκυστικό με γνώμονα την παραμονή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα με σκοπό την τελική αγορά ή το χτίσιμο εμπιστοσύνης με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το σημείο που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι αυτό της μοναδικότητας των κειμένων το οποίο απο πολλές εταιρείες αγνοείται ή προσπερνάται. Εϊναι πολύ σημαντικό τα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας να είναι μοναδικά και να είναι παραγωγή ενός και μοναδικού ανθρώπου. Η Google πλέον έχει αναπτύξει στρατηγική και είναι σε θέση να μπορεί να καταλαβαίνει ποιές ιστοσελίδες αντιγράφουν κείμενα και περιεχόμενα άλλων ιστοσελίδων.
Γιατί να επιλέξετε εμάς;
Δημιουργούμε μοναδικά κείμενα για την ιστοσελίδα σας
Λέξεις κλειδιά
Τοποθετούμε κατα την δημιουργία κειμένου λέξεις κλειδιά σύμφωνα με τις περισσότερες αναζητήσεις πελατών σχετικές με το αντικείμενο σας.We are the leading firm by delivering quality and value to our clients. All our professionals have more than 5 years of legal experiences. We like what we do.
Μοναδικά κείμενα
Συντάσουμε τα κείμενα σας με μοναδικό τρόπο απο την αρχή αψογα δομημένα αποφεύγοντας το φαινομενο του plagiarism..
Εξειδίκευση
Δημιουργούμε κείμενα με βάση το αντικείμενο εξειδίκευσης της κάθε εταιρείας π.χ Ιατρικά - Τεχνικά Κείμενα
Τοπικοποίηση
Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα κείμενα σας σε πολλές γλώσσες για να προσελκύσετε πελάτες του εξωτερικού.
Δημιουργια μοναδικών κειμένων
Συμπληρώστε την φόρμα και λάβετε το κόστος για συγγραφή κειμένων σε λίγα λεπτά!
All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.
Made on
Tilda