Οι υπηρεσίες μας
Πολυγλωσσικές υπηρεσίες για εσάς και την επιχείρηση σας!
Μετάφραση Κειμένων
Σαν εταιρία μεταφράσεων αναλαμβάνουμε την μετάφραση κειμένου οποιασδήποτε ορολογίας με ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Μεταφραστική Υπηρεσία
Η μεταφραστική υπηρεσία της Translation24 είναι και η βασική υπηρεσία για την οποία μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.
Επαγγελματίες μεταφραστές
H Translation24 χρησιμοποιεί μόνο εγγενείς, επαγγελματίες μεταφραστές. Ο μεταφραστής που έχει επιλεγεί για το έργο σας θα διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και τις γνώσεις αντικειμένων για να εντοπίσει με επιτυχία το περιεχόμενό σας.
Μετάφραση Εγγράφων
Η Transaltion24 σαν εταιρία μεταφράσεων αναλαμβάνει την μετάφραση των εγγράφων σας μέσα από το σύνολο των μεταφραστών που διαθέτει
Μετάφραση Ιστοσελίδων
Η Translation24 σαν εταιρία μεταφράσεων αναλαμβάνει την μετάφραση ιστοσελίδων είτε onsite μεσώ του δικού σας CMS
Επικυρωμένες Μεταφράσεις
Η Translation24 για τις επικυρωμένες μεταφράσεις συνεργάζεται με δικηγόρους και επίσημους μεταφραστές οι οποίοι έχουν ειδική άδεια να πραγματοποιούν επικυρωμένες μεταφράσεις
Συγγραφή κειμένων
Το Content marketing είναι η τέχνη της προσέλκυσης και της εμπλοκής των πελατών μέσα από την παραγωγή υλικού αφήγησης που θα είναι ενδιαφέρον και χρήσιμο σε αυτούς. Αυτή η μορφή του μάρκετινγκ προσελκύει πελάτες με φυσικό τρόπο, αντί να προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή τους, όπως κάνει η παραδοσιακή διαφήμιση.
Συγγραφή Κειμένων με Βελτιστοποίηση SEO
Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο απο συγγραφείς-δημιουργούς οι οποίοι ανάλογα με το αντικείμενο και την ορολογία είναι διαθέσιμοι να αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων σας με τρόπο ελκυστικό με γνώμωνα την παραμονή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα με σκοπό την τελική αγορα ή το χτίσιμο εμπιστοσύνης με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Made on
Tilda