Επίσημο μεταφραστικό γραφείο
Σε πολλά επίσημα μεταφραστικά γραφεία οι μεταφράσεις γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές. Πως όμως μπορεί ο κάθε πελάτης να είναι σίγουρος για την σωστή μετάφραση και το σωστό αποτέλεσμα να δεν γνωρίζει ο ίδιος την ξένη γλώσσα. H Translation24 δίνει την δυνατότητα δωρεάν δείγματος στους πελάτες της ώστε να μπορεί με δικές του μεθόδους να ελεγξει την αρτιότητα των κειμένων καθώς και την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Η αλήθεια είναι ότι στην σύγχρονη αγορά υπάρχουν πολλά επίσημα μεταφραστικά γραφεία τα οποία υπόσχονται μεταφραστικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές. Το θέμα είναι αυτές οι υπηρεσίες να είναι ποιοτικές και να ανταπεξέρχονται σε μεγάλο βαθμό στην απαιτούμενη ποιότητα που έχει η μεταφραστική υπηρεσία. Πολλοί καθηγητές δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί σε ξένες γλώσσες πιστεύουν ότι είναι μεταφραστές πράγμα που δεν είναι αλήθεια διότι η μετάφραση σαν διαδικασία είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσα. Στην Translation24 όλα τα επίσημαμεταφραστικά έργα γίνονται από ειδικούς μεταφραστές οι οποίοι έχουν πλήρη εξειδίκευση στο θέμα της μετάφρασης και δεν είναι απλά γνώστες μια ξένης γλώσσας.

Επαγγελματική μετάφραση
Για την μετάφραση κειμένου χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα συστήματα και τεχνολογικά μέσα όπως μεταφραστικές μνημες καθώς επίσης τα πιο εξελιγμένα συστήματα ορθής και αντικειμενικής κοστολόγησης.Στο μεταφραστικό κέντρο Translation24.gr στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η 24ωρη υποστήριξη γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε συνεχώς οτι έιμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.
Made on
Tilda