Η μεταφραστική εταιρεία μας

To Translation24.gr είναι μία μεταφραστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα portal ευρέσεως μεταφραστικών υπηρεσιών και ένα μεταφραστικό κέντρο από τα μεγαλύτερα τις Ελλάδας. Το τμήμα της μετάφρασης παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες με εξειδίκευση σε τεχνικά, νομικά, οικονομικά, διοικητικά, εκπαιδευτικά και ιατρικά κείμενα σε όλες τις Ευρωπαϊκές αλλά και άλλες γλώσσες.Σαν μεταφραστική εταιρεία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της βασιζόμενη τόσο στο κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στην εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτει προσφέροντας επίσης την δυνατότητα παροχής λύσεων τόσο σε οτι αφορά την μετάφραση κειμένου αλλά και στην διόρθωση και βελτιστοποίηση ήδη μεταφρασμένων κειμένων.

Διακρινόμαστε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των μεταφραστικών έργων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των υπηρεσιών μας. Η μεταφραστική εταιρία μας διαθέτει ένα σύνολο μεταφραστών καθώς και ένα ανεπτυγμένο δίκτυο επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών προκειμένου να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. H εμπειρία των καταξιωμένων συνεργατών, μας εκτός από την αξιοπιστία και το ποιοτικό αποτέλεσμα, σας εγγυάται επίσης την μέγιστη κάλυψη σε ότι αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Το μεταφραστικό γραφείο Translation24.gr έχει όραμα και στόχο να γίνει η Νο1 μεταφραστική εταιρεία Internet Based δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες να χρησιμοποιούν τις μεταφραστικές υπηρεσίες παρέχοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στην καλύτερη τιμή.