Η μεταφραστική εταιρεία μας
Συνδυάζουμε την ποιότητα με την ταχύτητα και την καλύτερη τιμή για εσάς,
Μεταφραστική Εταιρεία
Εκτός από Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα
Το μεταφραστικό γραφείο
Σε πολλά επίσημα μεταφραστικά γραφεία οι μεταφράσεις γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές. Πως όμως μπορεί ο κάθε πελάτης να είναι σίγουρος για την σωστή μετάφραση και το σωστό αποτέλεσμα να δεν γνωρίζει ο ίδιος την ξένη γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα
Το μεταφραστικό κέντρο
Σε πολλά επίσημα μεταφραστικά γραφεία οι μεταφράσεις γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές. Πως όμως μπορεί ο κάθε πελάτης να είναι σίγουρος για την σωστή μετάφραση και το σωστό αποτέλεσμα να δεν γνωρίζει ο ίδιος την ξένη γλώσσα.
Διαβάστε περισσότερα
Οι Τιμές Μεταφράσεων
Το κόστος μετάφρασης προκύπτει σε συνάρτηση με κάποια χαρακτηριστικά τα οποία επηρεάζουν τις τιμές μετάφρασης.
Η εκτίμηση του κόστος γίνεται πάντα με βάση τον αριθμό των λέξεων του αρχικού κειμένου (Αρχική γλώσσα).
Διαβάστε περισσότερα
Η μεταφραστική εταιρεία
To Translation24.gr είναι μία μεταφραστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα portal ευρέσεως μεταφραστικών υπηρεσιών και ένα μεταφραστικό κέντρο από τα μεγαλύτερα τις Ελλάδας. Το τμήμα της μετάφρασης παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες με εξειδίκευση σε τεχνικά, νομικά, οικονομικά, διοικητικά, εκπαιδευτικά και ιατρικά κείμενα σε όλες τις Ευρωπαϊκές αλλά και άλλες γλώσσες.Σαν μεταφραστική εταιρεία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της βασιζόμενη τόσο στο κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στην εξελιγμένη τεχνολογία που διαθέτει προσφέροντας επίσης την δυνατότητα παροχής λύσεων τόσο σε οτι αφορά την μετάφραση κειμένου αλλά και στην διόρθωση και βελτιστοποίηση ήδη μεταφρασμένων κειμένων.
Διακρινόμαστε για την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των μεταφραστικών έργων, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή των υπηρεσιών μας. Η μεταφραστική εταιρία μας διαθέτει ένα σύνολο μεταφραστών καθώς και ένα ανεπτυγμένο δίκτυο επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών προκειμένου να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά ανάγκες πελατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. H εμπειρία των καταξιωμένων συνεργατών, μας εκτός από την αξιοπιστία και το ποιοτικό αποτέλεσμα, σας εγγυάται επίσης την μέγιστη κάλυψη σε ότι αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Το μεταφραστικό γραφείο Translation24.gr έχει όραμα και στόχο να γίνει η Νο1 μεταφραστική εταιρεία Internet Based δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους πελάτες να χρησιμοποιούν τις μεταφραστικές υπηρεσίες παρέχοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στην καλύτερη τιμή.
Η ομάδα
Nikolaos Sitsanis
CEO & Founder
Chrysa Zournatzidou
Account Manager
Athanasia Tsitsari
R&D
Tzioti Maria
Lawyer/ Legal Advisor
Σαν Μεταφραστική Εταιρεία αναλαμβάνουμε Online Μεταφράσεις και μετάφραση κειμένων σε διάφορες ορολογίες: μετάφραση ιατρικών κειμένων, μετάφραση τεχνικών κειμένων, μετάφραση οικονομικών κειμένων, μετάφραση νομικών εγγράφων και άλλα πολλά. Δεν είναι μόνο το μεταφραστικό γραφείο που υποστηρίζει τις λειτουργίες αλλά η ομάδα των μεταφραστών καθώς και οι υποομάδες που κάθε μία από τις οποίες διοικείται από τον επικεφαλής γλωσσικής ομάδας. Κάθε γλωσσική ομάδα υποδιαιρείται στις μεταφραστικές ομάδες, μία για κάθε επίσημη γλώσσα. Ανάμεσα σε πολλές εταιρίες είμαστε από τις πρωτοπόρες στο θέμα επαγγελματική μετάφραση από επαγγελματίες μεταφραστές. Πάνω απο 3500 πελάτες μας εμπιστεύτηκαν για την μετάφραση των κειμένων τους τα τελευταία τρία χρόνια
Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας?
Η ΝΟ1. ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010
Καλύτερες τιμές
To translation24.gr είναι μεταφραστικό γραφείο με τις πιο προσιτές τιμές μετάφρασης. Το μεταφραστικό μας γραφείο έχει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.
Εξειδίκευση στην ορολογία
Σαν εταιρεία μεταφράσεων Αναλαμβάνουμε τη Online μετάφραση κειμένων παρέχοντας ποιοτικές και εξειδικευμένες μεταφράσεις από επαγγελματίες μεταφραστές.
Παράλληλες υπηρεσίες
Διότι διαθέτει υπηρεσίες όπως: μετάφραση κειμένου, διερμηνεία συνεδρίων, επιμέλεια μετάφρασης και συγγραφής κάθε είδους κειμένου καθώς ηλεκτρονική σελιδοποίηση κ.α
Οι καλύτεροι επαγγελματίες μεταφραστές
Γιατί η μεταφραστική εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων μεταφραστών και διερμηνέων που ο κάθε μεταφραστής μεταφράζει προς την μητρική του γλώσσα.
Μεταφραστικό γραφείο.
Σαν Μεταφραστική Εταιρεία είμαστε σε παγκόσμια κλίμακα μια από τις πιο ανερχόμενες Μεταφραστικες Εταιρείες στον χώρο της επαγγελματικής μετάφρασης.
Διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο μεταφραστών και διερμηνέων όπου κάθε μεταφραστής μεταφράζει προς την μητρική του γλώσσα για 100% ποιοτικό αποτέλεσμα. Χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύτηκαν σε οτι αφορά την μετάφραση των κειμένων τους. Για την Online μετάφραση κειμένου χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα συστήματα και τεχνολογικά μέσα όπως μεταφραστικές μνημες καθώς επίσης τα πιο εξελιγμένα συστήματα ορθής και αντικειμενικής κοστολόγησης.

Στο μεταφραστικό κέντρο Translation24.gr στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η 24ωρη υποστήριξη γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε συνεχώς οτι έιμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ομαδικότητα
Η ομαδικότητα κάνει θαύματα "Teamwork makes the Dreamwork". Είναι δυνατό να πετύχει κανείς μόνος του τα ίδια αποτελέσματα, που θα πετύχαινε μέσα από τη συνεργασία με τους συναδέλφους του; Φυσικά και όχι.
Παγκόσμιο Δίκτυο Μεταφραστών
Το όραμα μας είναι παγκόσμιο ή αλλιώς το όραμα μας το δικό σας μέλλον σε ότι αφορά την μετάφραση κειμένων. Το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο μεταφραστών μας, μας επιτρέπει να είμαστε περήφανοι ότι έχουμε εργαλεία υποστήριξης και ανθρώπους για όλες τις ιδιαιτερότητες που θα προκύψουν στο ύφος των κειμένων μεταξύ της κάθε κουλτούρας.
Η Ασφάλεια των δεδομένων σας
Η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών είναι πρωταρχικός στόχος για την Translation24 είτε πρόκειται για τα μεταφραστικά έργα είτε πρόκειται για τα δεδομένα ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών. Διαθέτουμε από τα πιο ασφαλέστερα συστήματα ασφαλείας στους servers μας.
Made on
Tilda