Κείμενα για SEO στην χαμηλότερη τιμή

Κείμενα για ιστοσελίδες

Μια ιστοσελίδα αποτελέι την βιτρίνα ενός καταστήματος ή ενός γραφείου ή μια εταιρείας οπότε θα πρέπει να περιέχει σωστό και ποιοτικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με τις αλλαγές στον αλγόριθμο της Google παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι ακριβώς υπάρχει μέσα στις σελίδες και τα άρθρα καθώς επίσης και πόσο μοναδικό είναι το συγκεκριμένο κείμενο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος ειδικός γλώσσολόγος - συγγραφέας δημιουργός να συντάξει ένα σωστό δομημένο κείμενο το οποίο να καθηλώνει και να μαγνητίζει τον επισκέπτη. Πόσο καλό κάνει το Content Marketing στην ιστοσελίδα σας;

Ζητηστε Προσφορα

aq_block_4
Λέξεις κλειδιά

Τοποθετούμε κατα την δημιουργία κειμένου λέξεις κλειδιά σύμφωνα με τις περισσότερες αναζητήσεις πελατών σχετικές με το αντικείμενο σας.

Μοναδικά κείμενα

Συντάσουμε τα κείμενα σας με μοναδικό τρόπο απο την αρχή αψογα δομημένα αποφεύγοντας το φαινομενο του plagiarism.

Εξειδίκευση

Δημιουργούμε κείμενα με βάση το αντικείμενο εξειδίκευσης της κάθε εταιρείας π.χ Ιατρικά - Τεχνικά Κείμενα

Τοπικοποίηση

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα κείμενα σας σε πολλές γλώσσες για να προσελκύσετε πελάτες του εξωτερικού.

aq_block_11

Συγγραφή κειμένων SEO Friendly

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο απο συγγραφείς-δημιουργούς οι οποίοι ανάλογα με το αντικείμενο και την ορολογία είναι διαθέσιμοι να αναλάβουν την συγγραφή των κειμένων σας με τρόπο ελκυστικό με γνώμωνα την παραμονή του επισκέπτη στην ιστοσελίδα με σκοπό την τελική αγορα ή το χτίσιμο εμπιστοσύνης με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Το σημείο που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι αυτό της μοναδικότητας των κειμένων το οποίο απο πολλές εταιρείες αγνοείται ή προσπερνάται. Εϊναι πολύ σημαντικό τα κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας να είναι μοναδικά και να είναι παραγωγή ενός και μοναδικού ανθρώπου. Η Google πλέον έχει αναπτύξει στρατηγική και είναι σε θέση να μπορεί να καταλαβαίνει ποιές ιστοσελίδες αντιγράφουν κείμενα και περιεχόμενα άλλων ιστοσελίδων.