Η Νο1. Μεταφραστική Εταιρεία στην Ελλάδα από το 2010

Μεταφραστική Εταιρεία

Σαν Μεταφραστική Εταιρεία αναλαμβάνουμε Online Μεταφράσεις και μετάφραση κειμένων σε διάφορες ορολογίες: μετάφραση ιατρικών κειμένων, μετάφραση τεχνικών κειμένων, μετάφραση οικονομικών κειμένων, μετάφραση νομικών εγγράφων και άλλα πολλά. Δεν είναι μόνο το μεταφραστικό γραφείο που υποστηρίζει τις λειτουργίες αλλά η ομάδα των μεταφραστών καθώς και οι υποομάδες που κάθε μία από τις οποίες διοικείται από τον επικεφαλής γλωσσικής ομάδας. Κάθε γλωσσική ομάδα υποδιαιρείται στις μεταφραστικές ομάδες, μία για κάθε επίσημη γλώσσα. Ανάμεσα σε πολλές εταιρίες είμαστε από τις πρωτοπόρες στο θέμα επαγγελματική μετάφραση από επαγγελματίες μεταφραστές. Πάνω απο 3500 πελάτες μας εμπιστεύτηκαν για την μετάφραση των κειμένων τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Ρωτήστε μας για τις τιμές μεταφράσεων

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας?

To translation24.gr είναι μεταφραστικό γραφείο με τις πιο προσιτές τιμές μετάφρασης. Το μεταφραστικό μας γραφείο έχει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Σαν εταιρεία μεταφράσεων Αναλαμβάνουμε τη Online μετάφραση κειμένων παρέχοντας ποιοτικές και εξειδικευμένες μεταφράσεις από επαγγελματίες μεταφραστές.

Διότι διαθέτει υπηρεσίες όπως: μετάφραση κειμένου, διερμηνεία συνεδρίων, επιμέλεια μετάφρασης και συγγραφής κάθε είδους κειμένου καθώς ηλεκτρονική σελιδοποίηση κ.α. Γιατί η μεταφραστική εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων μεταφραστών και διερμηνέων που ο κάθε μεταφραστής μεταφράζει προς την μητρική του γλώσσα.

"ΔΕΙΤΕ

Το μεταφραστικό γραφείο μας

Διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο μεταφραστών και διερμηνέων όπου κάθε μεταφραστής μεταφράζει προς την μητρική του γλώσσα για 100% ποιοτικό αποτέλεσμα. Χιλιάδες πελάτες μας εμπιστεύτηκαν σε οτι αφορά την μετάφραση των κειμένων τους. Για την Online μετάφραση κειμένου χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα συστήματα και τεχνολογικά μέσα όπως μεταφραστικές μνημες  καθώς επίσης τα πιο εξελιγμένα συστήματα ορθής και αντικειμενικής κοστολόγησης.

Στο μεταφραστικό κέντρο Translation24.gr στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η 24ωρη υποστήριξη γιατί είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε συνεχώς οτι έιμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

"Δείτε

Ομαδικότητα

Η ομαδικότητα κάνει θαύματα "Teamwork makes the Dreamwork". Είναι δυνατό να πετύχει κανείς μόνος του τα ίδια αποτελέσματα, που θα πετύχαινε μέσα από τη συνεργασία με τους συναδέλφους του; Φυσικά και όχι.

Παγκόσμιο Δίκτυο Μεταφραστών

Το όραμα μας είναι παγκόσμιο ή αλλιώς το όραμα μας το δικό σας μέλλον σε ότι αφορά την μετάφραση κειμένων. Το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο μεταφραστών μας, μας επιτρέπει να είμαστε περήφανοι ότι έχουμε εργαλεία υποστήριξης και ανθρώπους για όλες τις ιδιαιτερότητες που θα προκύψουν στο ύφος των κειμένων μεταξύ της κάθε κουλτούρας.

Η Ασφάλεια των δεδομένων σας

Η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών είναι πρωταρχικός στόχος για την Translation24 είτε πρόκειται για τα μεταφραστικά έργα είτε πρόκειται για τα δεδομένα ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών. Διαθέτουμε από τα πιο ασφαλέστερα συστήματα ασφαλείας στους servers μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Χωρίς τους πελάτες μας, δεν θα είχαν αξία όλα αυτά.